Hui ja Jee! – Verkkokauppa on auki.

Pitkä prosessi on saanut yhden vaiheen valmiiksi. Verkkokauppa on valmis! Tunne on ihana-kamala-iloinen-jännittävä… kaikkea yhtä aikaa. :) Koko tarina sai alkunsa ideasta tehdä suomenkieliset synnytykortit ilahduttamaan synnytysmaailman väkeä (raskaana olevia, synnytykseen valmistautuvia, ammattilaisia jne.). Ideasta on jo yli kaksi vuotta.

Tässä kohtaa tuntuu tarpeelliselta avata vähän muutenkin näitä uusia Voimaannuttava synnytys -kuvioita.

Blogi ja nettisivut
Blogihan muutti jokin aikaa sitten tänne omille sivuille sieltä bloggerista, joka ei enää taipunut niin hyvin minun toiveisiin. Oman sivuston perustaminen antoi mahdollisuuden kehitellä uusia juttuja kuten noita ilmaisia materiaaleja, joita saa tulostaa ja ladata.

Tuotteet
Sain siis yli kaksi vuotta sitten ajatuksen, että olisi ihanaa tehdä suomenkieliset synnytyskortit, kun sellaisia ei vielä ollut. Ajan myötä on syntynyt ammattilaiskäyttöön tarkoitetut Voimaannuttava synnytys -kortit, jotka tulee myyntiin tod.näk. syys-lokakuun vaihteessa. Niiden tekeminen on ollut kuin Iisakin kirkon rakentaminen… pitkää ja hidasta johtuen kaikenmoisista syistä ja vastoinkäymisistäkin mm. tekniikan suhteen, mutta lopputulos on todella hyvä! :) Syntymässä on myös Voimakortit, jotka ovat suunnattu pääasiassa raskaana oleville, mutta sopivat myös jo synnyttäneille, doulille ja kätilöille, ym.

voimaannuttavasynnytys_kortit_ammattilaiskäyttöön_nettiin

Korttien lisäksi olen jo yli vuoden ajan tehnyt kirjaa kätilöille. Kirjankin idea tuli jo pari vuotta sitten, mutta sekin on elänyt omaa elämäänsä ja nyt odottaa sisällön osalta enää joitain muutoksia ja korjauksia. Taitosta tulee mahtava! En malta odottaa, että saan sen valmiiksi.

Nyt viime aikoina olen puuhastellut muiden Voimaannuttava synnytys -tuotteiden kanssa. Olen ommellut ihania Mother blessing -viirejä, joiden valkoisiin kangaslappuihin voi piirtää tai kirjoittaa oman viestin, voimalauseen tai muun ihanuuden. :) Viirejä voi käyttää toki muissakin jutuissa tai ihan omaa kotiaan koristamassa. Olen itse ommellut ne ja joissain niistä on käytetty kierrätyskankaita. Osa viireistä on jo verkkokaupassa myynnissä. Osa odottaa loppuun ompelemista. Eli lisää on tulossa, kunhan perhe antaa siihen ajan.

mother_blessing_viiri_ilo_raskaus

Tässä vielä kuva yhdestä koristellusta viiristä, joka tehtiin ystäväni Mother blessing juhlissa:

motherblessing_viiri_koristelu_juhlat_raskaus

Teetin kauppaan myyntiin myös kahta ihanaa teetä arvostetulta Teekauppias Veiströmiltä täältä Tampereelta. Synnytysjumalatar on laadukas maustamaton musta Darjeeling -tee ja Synnytysloitsu mielettömän ihana luomulaatuinen vihreä appelsiini tee. Molemmat teet on pakannut Teekauppias Veiström ja ne todellakin ovat 100% luontaisia. Niissä ei ole mitään keinotekoisia ainesosia tms.!

Yritys
Kun alkoi näyttää siltä, että tuotteet oikeasti lähtevät syntymään ja valmistumaan, oli melko nopeasti selvää, että tämä täytyy tehdä virallisesti. Sen takia herätin pöytälaatikosta henkiin vanhan toiminimeni Voimaannuttava synnytys. 😉 Kuinkas ollakkaan?! :) Yritys  on sivutoiminen homma ja varsinainen työni nyt on lastenhoito kotona (olen hoitovapaalla). Vakituinen työni sairaanhoitajana odottaa ensi kesään.

Huomasin netistä, että 29.8. on Pisces super full moon. Ajattelin, että mikä se oivempi ajankohta rohkaistua nettikaupan avaamiseen kuin se. Nyt kun aloin katsomaan niin minähän olen päivän etuajassa. 😀  Heh… Tämä kesälomien jälkeinen arki kaikkine muistettavine asioineen on näköjään ihan liikaa siinä kohtaa kun pitäisi tietää ja muistaa monesko päivä tänään on. :)

No mutta.. nyt on verkkokauppa auki ja uusi ajanjakso alkamassa. Tervetuloa matkaan ja ostoksille! 😉

*muokattu 18.10.2015 sen verran, että jouduin vaihtamaan verkkokaupan Holvista Mycashflow:hon, joten osoite verkkokauppaan on: http://voimaannuttavasynnytys.mycashflow.fi/