Mitä sinulla on synnytyskassissa?

synnytyskassi_voimaannuttava_synnytysTämä blogin kirjoittaminen on  aika yksinäistä puuhaa. Olen jotenkin surkea käynnistämään keskusteluja postauksiin liittyen, joten en tiedä mitä lukijat teksteistä tuumaa.  Enkä ole osannut laittaa edes mitään tilastointiakaan tänne uusille sivuille, jotta näkisin kävijöiden kulkemisesta yhtään mitään. Olen saanut vähän palautetta uusista sivuista, mutta useammatkin kommentit olisi tervetulleita. :)

Tämän ”yksisuuntaisen bloggailun” lisäksi minulla on ollut usein mielessä, että olisi kiva nähdä mitä ihmisillä on synnytyskasseissaan… Siis perheillä, doulilla ja kätilöillä. Ajattelin yhdistää nämä kaikki ja pyytää teitä lähettämään ti 11.8.2015 mennessä kuvia synnytyskassinne sisällöstä mailiosoitteeseen terhi@terhinummi.fi . Ajattelin, että voisin tehdä ”parhaista” kuvista postauksen tänne elokuun loppuun mennessä. Kuvan voi laittaa tarinalla tai ilman. 😉

Olisi ihan mahtavaa jos kertoisit tästä synnytyskassi -”kampanjasta” muillekin. Uskon, että mitä useampi osallistuu, sitä antoisampi on kuvakavalkaadi. :)