Syksyn uudet tuulet

Tässä postauksessa syksyn kurssien ja uusien tuotteiden lisäksi kerron jo vähän makupaloja joulukuun super tempauksesta, jota ollaan Kaisan kanssa suunnitelleet jonkin raskaana olevan ”päänmenoksi”.
Syksy toi meidän perheeseen uudenlaisen arjen, kun melkein neljän vuoden tauon jälkeen palasin takaisin vakituiseen työhöni palvelutalolle. Toisaalta on ollut ihan mukavaa, mutta toisaalta harmittaa, kun ei ole samalla tavalla aikaa ja energiaa näille Voimaannuttava synnytys jutuille. Nelilapsisen perheen arki, toisen tehdessä vuorotyötä, on täydempää ja kiireisempää kuin kuvittelin, vaikka lapsista vain yksi halusi aloittaa harrastuksen syksyksi.

Tälle syksylle olen saanut varattua Tampereen Napapiiriltä tilan paria kurssia varten. Odotan niitä innolla! Ensi viikon perjantaina (16.9.) on Synnytyslaulu-kurssi klo 18-20. Sieltä saa ihan parhaat äänenkäyttö vinkit synnytystuntemusten helpottamiseen niin odottaja, kumppani, tukihenkilö kuin ammattilainenkin (kätilö/doula/tms). Sinne voi ostaa lipun verkkokaupasta.

synlaulu_syyskuu_2016

Toinen kurssi onkin sitten uudistunut versio Voimaannuttava synnytys-päivästä. Luottokumppanini Kaisa hyppää remmiin mukaan ja hänen kanssa olemme suunnitelleet ihan mahtavan päivän raskaana oleville! Päivässä yhdistyy voimaantuminen, yhteystoisiin naisiin sekä tiedot ja vinkit tulevaan synnytykseen. Tehdään kivoja harjoituksia ja tehdään käsillä juttuja. Tarkempia tietoja löydät Kurssit-sivulta. Verkkokaupasta löytyy oma tuote myös sen lipun ostamiseen.

vosy_marraskuu_mainos_2016Uusimpana tuotteena verkkokaupassa on Mini-voimakorttien setti, jossa on jo monille tutuksi tulleita voimalausekortteja 7kpl. Muutama ensimmäinen tilaaja saa niiden lisäksi vähän extrajuttujakin samaan satsiin. Kortit on ihana pieni, mutta hyödyllinen lahja raskaana olevalle! Korttisetti maksaa vain 4€ (postikulut sisältyy hintaan, jos tilaa syyskuussa).

Tässä syksyn aikana on tulossa verkkokauppaan doulille ja kätilöille suunnattu oman työn filosofia -tehtävävihko. Se on sähköisessä muodossa ja hinta todella kohtuullinen. Lisätietoja siitä saat liittymällä postituslistalle ja myöhemmin myös täältä nettisivuilta.

Sitten siihen joulukuun tempaukseen! Voin sen verran jo paljastaa, että Kaisan kanssa aiomme järjestää  kilpailun Voimaannuttava synnytys -facebook sivulla. Kilpailussa kuka tahansa voi ehdottaa palkinnon voittajaksi hyvien perustelujen kera raskaana olevaa ystävää tai vaikka sukulaista Pirkanmaan alueelta. Perustelujen ja ehdotusten perusteella valitsemme voittajan. Palkinto on ihan mielettömän ihana juttu, mutta en vielä paljasta sitä! 😉 Pysykäähän siis kuulolla.

_________________________________

Voimaannuttava synnytys Facebookissa

Voimaannuttava synnytys Instagramissa:
voimaannuttava_synnytys