Tuotteet

Ammattilaiskäyttöön tarkoitetut Voimaannuttava synnytys -kortit pitää sisällään 63 korttia, joiden teemat ovat: raskaus, synnytys, imetys ja lapsivuodeaika. Puolisoille on myös omia kortteja. Jokaisessa kortissa on tietoteksti ja kysymys pohdittavaksi ja/tai keskusteltavaksi yksin tai yhdessä. Kortteja voi käyttää monin eri tavoin yksilövastaanotolla/-tapaamisissa tai ryhmätilanteissa, kuten perhevalmennuksissa. Korteissa on teemoitta eri kuva ja väritys, joten korttipakasta on tarvittaessa helpompi poimia pois haluamansa teemat.

Kortit on pakattu pahvikoteloon, jossa ne säilyvät siisteinä. Korttien mukana tulee pieni opaslehtinen, jossa on mm. lisää tietoa korteista ja vinkkejä korttien käyttämiseen yksilö- ja ryhmätyöskentelyssä. Kortit ja lehtinen painetaan Suomessa.

voimaannuttavasynnytys_kortit_ammattilaiskäyttöön_nettiin

Voimaannuttava-synnytys-kortit_terhinummi

Voimaannuttava synnytys -kortit ammattilaiskäyttöön

Olen kirjoittanut kätilöille omaa työkirjaa ammatillisen kasvun tueksi. Kirja on nyt tekstien ja tehtävien osalta viimeistely vaiheessa. Kirjan kaveriksi olen suunnitellut Kätilötyön filosofia -kortit (alla kuvassa), joita on 20 kpl. Kortteja voi käyttää ilman kirjaakin ja niiden tarkoituksena on nostaa kätilön työhön liittyviä asioita pohdittavaksi. Kortteja voi käyttää esimerkiksi työyhteisön ja kollegojen yhteisissä tapaamisissa, tyky- ja koulutuspäivissä ja työnohjauksessa.

katilotyon_filosofia_kortit_kauppa

Tulossa  myös Ihanat Voimakortit, jotka on tarkoitettu erityisesti raskaana oleville ja synnytykseen valmistautuville tuomaan voimaa ja positiivisuutta affirmaatiolauseiden ja ihanien kuvien kera. Jokaisessa kortissa on oma lause, jonka voi ottaa itselleen tavoitteeksi tai vahvistaa sillä jo olemassa olevaa ajatusta tai tunnetta. Kortit painetaan Suomessa.

voimaakorteista

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Vastaa