Yhdistystoiminta pitää kiireisenä

Aikamoista… Olen tässä valmistellut lauantaina olevaa Kotisynnytysseminaaria viimeisen viikon aikalailla aamusta iltaan. Koko ajan on jotain siihen liittyvää säädettävänä ja mietittävänä. Sen lisäksi ne minun tekemät ammattilaiskortit on tuloillaan myös ja on pitänyt siihen liittyviä painatuksia ym. sopia. Seuraava Sydänääni-lehtikin lähti juuri päätoimittajalta taittajalle ja sen suhteen oli kaikenlaista viilaamista. Tänään oli yhden meidän lapsen kaverisynttäritkin, joten huh huh!

kiitospussit_kotisynnytysseminaari

Kiitoskassit odottaa seminaarin puhujia :)

kankaat_edustus

Käytiin ostamassa kankaita Aksyn pöytäliinoja varten… sattui löytymään alekankaita juuri yhdistyksen väreissä!

Odotan lauantaita innolla. Uskon, että tulee todella antoisa päivä! Erityisen innoissani olen Aktiivinen synnytys ry:n kunniajäsenyyden myöntämistilaisuudesta, Doulapalkinnon julkistamisesta, Synnytyssuklaiden lanseerauksesta ja Kotisynnytysoppaan julkaisemisesta. Näiden lisäksi uudet akupiste-käyntikortit lähtee jakoon. Tosin niitä on jo jaettu niin paljon, että ensimmäinen painosatsi alkaa olla loppu.

kotisynnytysopas_aktiivinensynnytys

Aktiivinen synnytys ry julkaisee lauantaina Kotisynnytys oppaan. Se tulee luettavaksi ja ladattavaksi myös yhdistyksen nettisivuille.

aktiivinensynnytys_mammacafe

Tänään olin täällä Tampereella Like:n (Lielahden kauppakeskus) Tenavatorstain Mammacafessa edustamassa Aktiivinen synnytys ry:tä. Alunperin Tampereen Doulapiiristä piti tulla joku kaveriksi, mutta sieltä ei kukaan päässytkään. No, eipä se haitannut. Kerkesin hyvin juttelemaan mukavia keskusteluja naisten kanssa yhdistyksestä ja synnyttämisestä. :) Tuli tosi kiva fiilis niistä keskusteluista ja oli ihana huomata, että yhdistyksessä on paljon hyvää josta voi ilomielin kertoa ja jutella. :)

Yhdistyskiireiden ohessa omatkin jutut etenee pikku hiljaa. :) Tosiaan ne ammattilaiskortit on hyvällä mallilla ja ennakkotilauksia voi tehdä verkkokaupan kautta. Kätilöiden työkirjassa on viimeistelykierros kesken ja kirjaan liittyvien korttien toteuttaminen odottaa enää yhtä kuvaa Jyväskylästä. 😉 Amerikasta tuli ihana pieni posti, jossa oli suloisia raskaus- ja synnytysaiheisia juttuja mother blessing juhlia silmällä pitäen… niistä en paljasta tässä kohtaa enempää. Kuulette/näette myöhemmin lisää. 😉

Nyt on pakko mennä nukkumaan, kun huomenna on pitkä päivä seminaarin valmisteluja edessä ja lauantaina vielä pidempi sitten sen seminaarin kanssa. :)